Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam, Otoż organizowany jest zlot truckerski w ETS.
Zlot będzie odbywał się na " Skype " Albo Team Speak 2. Raczej Team Speak.
Każdy mile widziany.
28 Sierpnia Sobota.
Tylko jeszcze ustalmy o której godzinie by wam w sobote posowało i kto by przyszedł. Oczywiscie gramy SingielPayer żeby nie było zbędnych pytań o Multiplayerze.
Myslałem żeby wszystko zaczeło się o 15:00 w Mikołowie - Na mapce Mega_Mix_Map_5
Lub jeszcze z mapkami jakie mamy mieć też się zgadamy
Piszcie tutaj się dogadamy albo PW. Pozdrawiam.
filip1998
Imię: magnum intergal i voloa z dijco naczepa z di
Zestaw: aktualnie nie
Wiek: 13 Dołączył: 21 Lis 2009 Posty: 56 Skąd: Pawłowo Żońskie
Wysłany: 2010-08-21, 22:39
Mi mix map pasuje la e myślałem nad mapą post usser 1.5
A no mam, Tylko że pieniądze wydałem na domene i takie tam pierdoły, Ale w Piątek/Czwartek opłace go bo stoi nie opłacony.
Mówię czwartek opłacę go i będzie super. :PP