Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Od razu przejdę do rzeczy. Chodzi o to, że chcę stworzyć bardzo szczegółową mapę dróg afryki. Potrzebuję dobrego teamu, zespołu. Ja ogólnie tworzę drogi i miasta, za to potrzebni mi ochotnicy do tworzenia znaków, budynków, dodatkowych elementów i zarysu dróg.
Trasa obejmować będzie RPA, czyli już bardziej cywilizowaną afrykę. A potem ewentualnie pomyślimy o dalszej Afryce. Na razie kompletuję team. Ponieważ jest to moja pierwsza mapka, postaram się zrobić ją bardzo szczegółowo, bowiem plan jest ambitny. Gdy skompletuję team, tworzę stronę i zamawiam u znajomego webdesignera szablon strony, potem forum. W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać : kokoszka91@tlen.pl
DOTYCZY SIĘ TO RÓWNIEŻ ZGŁOSZEŃ.
Oczywiście, jeżeli chcesz. Tylko aby objechać wszystkie drogi w założeniu potrzebne będzie kilkadziesiąt godzin, z uwagi na ilość dróg. Panowie, na razie mam drogę wzdłuż morza. Jestem w trakcie robienia tych zapyziałych, ale bądź co bądź, malowniczych miasteczek. Niestety oryginalne domki, dostępne w edytorach nic a nic nie przypominają tych z Afryki, toteż tworzę sam tekstury. Miasta będą pełne, szczególną uwagę przywiążę właśnie do tych miast. Niekiedy poukładane są na wzniesieniach, dlatego będą takie drogi. Jestem w stanie coś takiego zrobić, kiedyś nawet zrobiłem mapę Warszawy z wieloma drogami, wiernie odwzorowanymi. Było tam bardzo dużo dróg, które gwarantoWAŁYBY godziny dobrej zabawy, gdyby nie kwestia błędów. No. Mam już dwie osoby w teamie, i testera. Do roboty. Zdjęcia niedługo. Beta wyjdzie za miesiąc, ale nie liczcie na cuda. To tylko beta.