Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wpadłem na pomysl żeby rozszerzyć nasze kręgi o modyfikacje do innych popularnych gier gier. Nie muszą byc to symulatory. Proszę Was weźcie udział w ankiecie pomoże nam to w określeniu Waszych potrzeb. Jeśli macie pomysły na inne popularne gry które można było by wspierac to czekamy na info.
Imię: Man Tgx
Zestaw: Brak
Mapa: Nie wiem ;p
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 294 Skąd: Człuchów
Wysłany: 2010-08-15, 16:51
To forum było tworzoną z myślą o symulatorach ciężarówek . A nie jakieś GTA czy inne tego typu gry tym według mnie psujesz forum ale to jest jedynie moje zdanie !
Imię: MAN TGX XXL
Zestaw: Biedornka
Mapa: Sto miliardów xD
Wysłany: 2010-08-15, 18:04
Jeśli już coś to chyba GTA , gra w niego osób od cholery.
Ale mam podobne zdanie jak piotrek480, forum zosatło stworzone z myśla o ETS , a nie o GTA
Nawet sama nazwa wskazuje że jest itruck , więc truck to sama nazwa mówi ze ciezarowki a nie jakis landrfish
Imię: Man Tgx
Zestaw: Brak
Mapa: Nie wiem ;p
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 294 Skąd: Człuchów
Wysłany: 2010-08-22, 13:06
piotreks34 napisał/a:
Jeśli już coś to chyba GTA , gra w niego osób od cholery.
Ale mam podobne zdanie jak piotrek480, forum zosatło stworzone z myśla o ETS , a nie o GTA
Nawet sama nazwa wskazuje że jest itruck , więc truck to sama nazwa mówi ze ciezarowki a nie jakis landrfish
Więć to ogarnij tuckowisko i przywróć tak jak zostawił to wokas0 i ja !!!!!
piotrek480, spoko ogarnąłem, ale nie chodzi o mnie. Chodzi o uzytkowników którzy przychodza do nas. WIększość z nich nie gra jedynie w ETSa czy GTSa. Po co mają odchodzić na inne fora po inne mody do np. Landwirtschafts Simulator
Z ankiety wynika że większość z głosujących własnie zainteresowana jest tymi modami. Zobaczymy jak będzie rozwijał się ten temat i jakims czasie wspólnie podejmiemy decyzje. Nie ma sensu stać w miejscu, jak dobrze idzie to trzeba iść dalej żeby było jeszcze lepiej.
Naprawde jest bardzo duzo forum na ktorych specjalizuja sie maszynami do symulatora farm do gta i do symulatora lotow czy autobusow jednak najlepsza dla ETS i GTS jest zdecydowanie Itruck i chyba kazdy na tym forum to powie moim zdaniem nie ma sensu rozszerzac tej strony o inne mody dla innych gier Pozdro.
Imię: Mercedes +naczepa ze skinem mojej roboty
Zestaw: planuje otworzyć własną VS
Mapa: jestem nowy
Wysłany: 2010-09-25, 14:30
Osobiście wolałbym zostawić forum takie jakie jest ponieważ jak sama nazwa świadczy o tym ze to jest forum o grach związanych z samochodami cięzarowymi.
Imię: Zbyszek
Gram w: GTS
Zestaw: MAN TGX V8
Mapa: MINT & XSONER MAP 2010
Obecna VS: -brak-
Wysłany: 2010-10-03, 19:12
Truckowisko, Ja również uważam, że stron z modami do LS`a jest aż nadmiar. Ja też uważam, żebyśmy zostali przy tym, przy czym jesteśmy i nie brali się za coś, o czym nie mamy zielonego pojęcia (oczywiście nie wszyscy, ale większość pewnie). Stronę rozwijajmy póki co tylko w kierunku ETS oraz GTS, bo na tym chyba znamy się najlepiej ;P