Euro Truck Simulator Dodatki, Mody do ETS, Euro Truck Symulator 2009, Euro Truck Symulator Download Strona Główna

Ogłoszenie 
Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Data premiery Euro Truck Simulator 2
Autor Wiadomość
Truckowisko 
VIP

Zaproszone osoby: 1270
Wysłany: 2010-06-20, 16:35   Data premiery Euro Truck Simulator 2

Zapewne na dzien dzisiejszy 100%owa data premiery nie może byc brana pod uwagę ale na jednym z nowo otwartych serwisów dotyczących serii ETS, Pavel Sebor (Dyrektora Naczelnego SCS Software) znany pod nikiem "Sebra" pisze
Kod:

The relase date is still undifined. There is preety big chance that it will be November 2010, but there is possibility of huge delays (like it took place with GTS). Please be patient.
The game may be relased in Poland.

Co świadczy o tym że gry możemy sie spodziewać w okolicach listopada 2010 roku. Jednak mogą wystąpić znaczne opóźnienia. Pavel pisze też o możliwości nie wydania gry w Polsce, tłumacząc to między innymi dużym piractwem
Temat z informacją o planowanej dacie wydania Euro Truck Simulator 2 znajdziecie tutaj: http://ets2.pl/viewtopic.php?t=15

Wywiad z Pavlem Seborem w którym zdradza kilka informacji o ETS2 znajdziecie tutaj: http://www.midlifegamer.n...s-scs-software/

Śmieszne Wypadki i Obrazki

Format 

Imię: Michał
Gram w: ETS
Zestaw: Volvo FH + Horbur
Mapa: PAWTRANS
Obecna VS: VS-PAWTRANS/VS-RABEN
Wysłany: 2010-06-21, 10:09   

Nie no z tym piractwem przesadził xD

są inne kraje z większym piractwem niż u nas w PL, ale nawet jak nie wydarzą w PL to i tak będzie w necie na 1000% jakaś inna wersja językowa

Truckowisko 
VIP

Wysłany: 2010-06-21, 17:10   

Co nie wyklucza faktu że piractwo w Polsce jest dużym problemem dla scs software.

wilus3 
VIP

Imię: Volvo FH16 Ferrari by Sprinter.
Zestaw: Nie mam i nie szukam
Mapa: kilka
Wysłany: 2010-06-21, 18:29   

i nie tylko w Polsce

Analizy wskazują, że Polska jest szóstym krajem na świecie, pod względem rozwoju piractwa w BitTorrent. Co więcej, w przypadku udostępniania gier zajmujemy drugie miejsce, po Stanach Zjednoczonych – 8% wszystkich udostępnianych na BitTorrent plików z grami PC pochodzi z Polski.

Symantec obserwowała sieć BitTorrent oraz transfer pirackimi plikami w okresie trzech miesięcy – od lipca do września 2008r.

siemaeniu123

Wysłany: 2010-06-22, 12:20   

Ładnie się zapowiada

pabboloo 
VIP

Wysłany: 2010-06-22, 13:33   

A kto waszym zdaniem lepiej wie o tym ile się gier legalnie sprzedaje- Wy czy Pavel Sebor?
O piractwie mówicie tylko na podstawie statystyk które gdzieś przeczytaliście. A czy Wy sami moglibyście powiedzieć z czystym sumieniem: "Pomogłem zmniejszyć piractwo, kiedyś piratowałem ale teraz kupuję tylko oryginały".Ilu z was nie skłamie mówiąc: Wszystkie gierki SCSu i Topware które mam to oryginały, nie mam żadnego ich pirata.

I co z tego, że gra wyjdzie w listopadzie czy kiedy indziej, skoro nie ma ona polskiego wydawcy? No chyba, że zamierzacie spiratować, to wtedy rzeczywiście żadna różnica dla Was.

Truckowisko 
VIP

Wysłany: 2010-06-22, 18:27   

Ja moge z czystym sumieniem powiedziec że nie mam żadnej nielegalnej kopii gry. Wszystkie jakie mam są grami kupionymi w sklepie. Wszyscy moi znajomi których znam kupuja w sklepie gry, ale chyba wiem dlaczego. Mieszkam za granicą i mnie na gry stać. A w Polsce gdy lepsza gra kosztuje w granicach 150 zł gdzie jest to nieraz 1/5 budżetu rodzinnego to nie dziwie się za piractwo sie tak rozprzestrzenia. A u tych których na to stać wyrabia sie myślenie, po co jak moge sciągnąć nawet te najtańsze tytuły.

Zachęcam do kupowania oryginałów, nie ma lepszego widoku jak pełna półka gier :)

wilus3 
VIP

Wysłany: 2010-06-23, 11:31   

ja też mogę się z czysty sumieniem wypowiedzieć kiedys jakies 4 lata temu mialem kilka piratów ale kiedy policja zkonfiskowała mu komputer dotarło do mnie że nie warto sciągać piratów tylko kupić w dobrym sklepie ze zniżką :)

nokia666

Wysłany: 2010-06-24, 12:35   

ja mam kilka piratów. z 20 :P z 300 z gazet i ze 100 takich lepszych np. jak gts

Format 

Imię: Michał
Gram w: ETS
Zestaw: Volvo FH + Horbur
Mapa: PAWTRANS
Obecna VS: VS-PAWTRANS/VS-RABEN
Wysłany: 2010-06-24, 12:57   

wilus3, ale ściema xD przeczytaj swój post następnie spojrzyj na swój profil a później pomyśl to może zrozumiesz...

niech nikt nie wkręca kitu że nie ma żadnego pirata bo to nie prawda, już nie chodzi o gry ale o aplikacje różnego typu na 100% nie macie wszystkich oryginalnych chociaż byś nawet spał na kasie.

Truckowisko 
VIP

Wysłany: 2010-06-24, 13:42   

format, zdziwił bys się, a na kasie nie spie :)

wilus3 
VIP

Wysłany: 2010-06-24, 15:25   

format napisał/a:
wilus3, ale ściema xD przeczytaj swój post następnie spojrzyj na swój profil a później pomyśl to może zrozumiesz...

niech nikt nie wkręca kitu że nie ma żadnego pirata bo to nie prawda, już nie chodzi o gry ale o aplikacje różnego typu na 100% nie macie wszystkich oryginalnych chociaż byś nawet spał na kasie.

mi chodziło o torrenty i ogólnie o gry a reszte mam z gazet

piotreks34 
VIP

Imię: MAN TGX XXL
Zestaw: Biedornka
Mapa: Sto miliardów xD
Wysłany: 2010-07-09, 12:28   

Topware upadło, gry napewno w Polsce nie będzie, chyba że się znajdzie inny PL wydawca w co wątpie.

[ Dodano: 2010-08-05, 09:47 ]
format napisał/a:
są inne kraje z większym piractwem niż u nas w PL, ale nawet jak nie wydarzą w PL to i tak będzie w necie na 1000% jakaś inna wersja językowa

To jest włąsnie piractwo. Że to pobierzemy i niektórzy nawet znowu wstawią d oneta

damikus15

Wysłany: 2010-08-20, 22:34   

niezle sie zapowiada :)

Sasek88 
VIP

Wysłany: 2010-08-26, 22:11   

Piractwo problemem? Wystarczy zaoferować sprzedaż swojej gry jakiemuś znanemu polskiemu pisemku o grach i problem piractwa znika, a co za tym idzie to oni zarobią sprzedając grę. Zysk będzie, a gra trafi do polskich odbiorców.
Ostatnio PLAY wrzuciło na swoje płytki GTS'a. Nie widzę przeszkód aby to samo zrobić z nowym ETS2 :) Po za tym gry nie są drogie i założę się, że dla takiego pisma, kupno licencji na kopiowanie i sprzedaż gry będzie nie wielka.

Odpowiedz do tematu