Euro Truck Simulator i German Truck Simulator Forum. Najlepsze modyfikacje i dodatki ETS i GTS w sieci. Strefa VIP z najlepszymi, najnowszymi i zawsze działającymi dodatkami.
Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2012-01-17, 00:48 Projekt Euro Truck Simulator Team - ETST!
Projekt Euro Truck Simulator Team
Na początek?
Witam wszystkich, przejdę od razu do sedna - od pewnego czasu kiedy PTS przestało działać należycie i to nie z przyczyn złego prowadzenia czy coś - tylko przeciwnie, braku zainteresowania owym projektem, postanowiłem stworzyć własny. Co jak i gdzie?
Grupa ETST będzie prowadzić na razie pracę nad dokończeniem mapy którą zacząłem przerabiać pod banderą PTS - w tym momencie posiadam od Format'a pełne uprawnienia do edytowania mapy tj. do "Mapa Polski PawTrans". Dlatego tudzież będziemy kontynuować moją pracę nad tą że mapą - chcemy rozbudować ją o większą ilość dróg: Szos, Dróg Ekspresowych, Autostrad oraz o większą ilość miast: W tym momencie zrobiona Września, Koszalin, Kórnik, Śrem. Mapa będzie oczywiście do ETS'a na wersję gry 1.0
Dlaczego?
Prośby graczy o nową mapę, a to że produkcja nowej mapy trwa o wiele więcej niżeli przerobienie dlatego wybrałem najbardziej alternatywną mapę.
Co można się spodziewać?
Nic nie jest zawczasu ustalane, jedynie wyprzedzamy swoje plany o dwa miasta - dlatego pełna lista miast nowych jest nie znana. Na razie skoncentrujemy się na rozbudowaniu Wielkopolski oraz okolicznego województwa w stronę Warszawy. Dodatkowo planuję zrobić A2, nic więcej nie planuje. O miasta poniekąd będzie można prosić na forum projektu - oczywiście jak powstanie.
Po co to piszę?
Zainteresowanie, oraz potrzeba osób do pomocy. Niżej przedstawię kogo nam potrzeba.
Map-Makerów 3/3
* Snup
* Patryx129
* B@rT
Modelerów 0/2
Beta-Testerów 4/5
*Marcin
*Soxic
*Kuba
*Nimfomanek
Graficy 2/2
*Nimfomanek
*Soxic
Jak się dostać?
Wystarczy napisać mi na tym forum PW, a w nim taką treść by mnie zaciekawiła do przyjęcia was, dodam że miło by zobaczyć parę zdań o was, swoich doświadczeniach, danych osobowych (nie będą wykorzystywane publicznie), oraz najlepiej zdjęć swoich prac (dot. 2 posad, Map-Makera oraz Modelera, dla beta-testerów jak często możesz poświęcać czas na DOKŁADNE! sprawdzenie mapy ). Jednie o co żądam to by temat wiadomości był zatytułowany:
Kod:
[ETST] [POSADA] [DATA NAPISANIA] [NICK]
Są już jakieś ScreenShoty i jak z forum?
Tak są one dostępne w moim temacie na owym forum - Dział: Wasze Prace.
Forum zostanie przygotowane w momencie kiedy ubieram odpowiednią ilość osób która będzie mi potrzebna do pomocy.
Aktualizacja pierwszego posta, w "rodzinie" mam zaszczyt powitać:
Nowego Map-Makera: B@rt'a
Nowych Beta-Testerów: Cisowianin, Kuba, Nimfomanek
Nowego Grafika: Nimfomanek
Imię: Paweł
Gram w: ETS
Zestaw: Scania 144l 530 + Bodex
Mapa: Polski edit by Krzysztof Pomógł: 16 razy Wiek: 14 Dołączył: 31 Mar 2010 Posty: 275 Skąd: Wola Rzędzińska
Chyba nie - pisze tam że jak chcesz masz napisać mi PW z odpowiednią nazwą tematu i treścią - jak napiszesz, to czekaj aż rozpatrzę. Może to być za dwa dni nawet.
Dziękuje, dziękuje. Ale nie przesadzajmy. Jestem Map Makerem, ale jeszcze muszę się trochę nauczyć. Ale już bliżej niż dalej. Pozdrawiam cały PETS-Team a przedewszystkim naszego szefa ekipy.
_________________ PW:
Sensowna nazwa.
ew. Link do tematu.